Jdi na obsah Jdi na menu
 


Stargate Mars:epizoda 4.:Amnezie

1. 10. 2011

9:35  velitelstvý hvězdné brány 2021    

                                                                       UPOZORŇENÍ                                                                   (: tato epizoda se odehrává na výce planetách a je jen pro ty co snesou pravdu                          kecy neni to pravda ale je to hrozná alternativa ale mohlo by to tak být bohužel v naší laternativě nemáme hvězdný brány alespoň o nich nevýme vše co jste do teď četli ve Stargate Mars neni pravda alespoň prozatim nevýme jestli někdo neoběvý bránu a pak se dostane na mars a vědšina s toho co uvidíte je taktéž lež alesppoň zatím to nevýme    :D             

1.1 až 2.1

SG-80,81 a 82 se právě připravují na mysi na Satedratixtrow.                                                                  a Karel Dead ,,Tak vyrážíme zase tou novou dobrou bránou toto je naše 10 myse celkově a 3 na Marsu nebo přijmutá z Marsu 20 průchod celkově a 6 průchod z Marsu nebo na Mars a 2 myse na neznámou planetu a....'' v tom ho Monika Vítězná přeruší ,,Tak dost je to normální pracovní den.''   ,,Máte pravdu uplně normální pracovní den slunce svýtí měsíc...ehm...taky svýtí?''                 ,,Nechápu to co jsi právě řekl Deade''hned reagoval Goli'aruk. Dead na to ,,Ani já ne, ale výš že Dead znamená mrtvý, tim pádem je neslušný mě oslovovat příjmením Goliharku.''             Goli'aruk jen zdůrazní že to je Goli'aruk což znamená  Důležitý pro Goa'uldy tak se to tedy čte vlastně to znamená Důležitý Goa'uldům a prošli bránou a pak se jen vynořili znova na základně tak to tedy je v jejich spisech ale byli pryč alespoň 2 dny a co je ještě divnější prošli skrs iris nezranění až na Goli'aruka který se s nimy nevrátil. Těsně po tom co se vrátili začali strácet paměť a po deseti dnech si pamatovali sotva na střet z Retikulány po dvaceti dnech si pamatovali jen dětstvý takže nevěděli kde jsou. nakonec jsme museli kontaktovat Asgardy a ti se snažili vyrobyt lék a po třech dnech se jim to povedlo vrátili jsme SG-81 spátky ale pořát si nepamatovali poslední dvě výpravi to chce čas no a snažili jsme se zjistit co je s Goli'arukem apo chvýli je napadlo co když uvýz uprostřed cesty a to výme jak ,,Vážně?'' zeptal se Eron ,,Ano odpověděla Monika to samé se stalo tealkovy před několika lety a Samantha Carterová to vyřešila..............                                                                                                                                                     a mezi tím si Mars zřídil vlastní vládu a dal si vlastní jazik kombinujou zde všechny bývalé jaziky Země ale celé Země né jednoho kontinentu na zemy je  zatim 8 států byvalích kontynentů každý svůj jazik složený z bývalých jaziků daného Kontinentu.........................                                                 Mezi tím se urychlil návrat SG-1 na zem a byla vyslána na diplomatickou mysi k Asgardům.              měli jsme totiž přerušeny vstahy s nimy a chceme po nich plány na jejich Děla které mají právě na ve výrobě a silové štíty z 1000% funkčností a pár jejich vědomostí a za to jim nabýzýme asi 20 našich zbraní a plány na výrobu těch zbraní a když se vrátili začali strácet paměť a sem jsme poslali lék z Marsu ale ten neuspěl a začali strácet paměť všichni po pár dnech vyvynuli na Marsu spíše technologii než lék na Amnézii apoužili na Zemi.      povedlo se mezitím však stratila paměť  Polovina Vesmýru. Konečně se jim podařilo vymyslet jak zesílit ůčinky stroje aby ho nemuseli dávat přímo na hlavu ale na celý vesmýr bude potřeba takových 5 let

.........a co bude z Goli'arukem se dozvýte v příští mini-epizodě(všechno jsou mini-epizod)........... ............................................................................................................................................................................

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

How To Prevent Prostate Problems And Diseases?

(Alberterync, 4. 6. 2018 3:24)

The prostate gland is central to the portion of a male's reproductive :. It secretes fluids that help the transportation and activation of sperm. The men's prostate is located just while watching rectum, below the bladder and all around the urethra. When there is prostate problem, it is usually very uncomfortable and inconvenient for that patient as his urinary system is directly affected.

The common prostate health issues are prostate infection, enlarged prostate and cancer of prostate.



Prostate infection, also known as prostatitis, is easily the most common prostate-related condition in men younger than 55 yrs . old. Infections from the prostate related are classified into four types - acute bacterial prostatitis, chronic bacterial prostatitis, chronic abacterial prostatitis and prosttodynia.

Acute bacterial prostatitis may be the least common of forms of prostate infection. It is due to bacteria perfectly located at the large intestines or urinary tract. Patients can experience fever, chills, body aches, back pains and urination problems. This condition is treated through the use of antibiotics or non-steroid anti-inflammatory drugs (NSAIDs) to ease the swelling.

Chronic bacterial prostatitis is a condition connected with a particular defect in the gland and the persistence presence of bacteria inside urinary tract. It can be caused by trauma on the urinary tract or by infections received from other parts in the body. A patient may experience testicular pain, back pains and urination problems. Although it is uncommon, it may be treated by removal in the prostate defect then making use antibiotics and NSAIDs to treat the soreness.

Non-bacterial prostatitis is the reason for approximately 90% of all prostatitis cases; however, researchers have not yet to determine the cause of these conditions. Some researchers believe that chronic non-bacterial prostatitis occur due to unknown infectious agents while other believe intensive exercise and lifting might cause these infections.

Maintaining a Healthy Prostate

To prevent prostate diseases, a suitable meals are important. These are some in the actions to keep your prostate healthy.

1. Drink sufficient water. Proper hydration is essential for general health and will also also maintain the urinary track clean.

2. Some studies suggest that a few ejaculations a week will help to prevent cancer of the prostate.

3. Eat red meat sparingly. It has been shown that consuming a lot more than four meals of beef weekly will raise the probability of prostate diseases and cancer.

4. Maintain a proper diet with cereals, vegetable and fruits to make certain sufficient intake of nutrients needed for prostate health.

The most critical measure to adopt to be sure a wholesome prostate is always to opt for regular prostate health screening. If you are forty yrs . old and above, you should select prostate examination at least once 12 months.